Padling i Flatanger


Herregud så vakkert!

Som relativt fersk padler har jeg allerede begynt å drømme om Helgelandskysten, men har foreløpig ikke kommet meg så langt. Derimot fikk jeg nylig anledning til å padle i området utenfor Lauvsnes i Flatanger i Nord-Trøndelag.

Vi holdt oss mellom Kvaløy, Aspøya, Halmøya og Villa. Jeg har ikke vært så langt nord før (med unntak av to uker på Finnmarksvidda i fjor sommer), så det var en eksotisk og spennende kyst som møtte meg! Terrenget er vilt og forblåst, sjøen smaker saltere enn i Oslofjorden, og fuglene er hakket større; vi hadde følge av flere havørner i løpet av dagene!

Vi hadde all slags vær i løpet av en snau uke, men hadde stort sett pent vær da vi var i camp. Heldig med den! Området kan anbefales på det varmeste for andre padlere. Mange fine steder å legge i land med kajakk, klart og deilig vann og masse store inntrykk!


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *