NiH FLD Samling 7 – Mangenvassdraget


Covid-19 satte en stopper for denne turen også.

Vi skulle ut og padle kano på denne turen, men pga pandemien lot det seg ikke gjennomføre. NiH valgte å gjennomføre turen i en mindre kohort med lærerne og et par av fulltidsstudentene og filme problemstillinger som dukket opp underveis. Deretter ble samlingen gjennomført som et digitalt møte hvor vi kunne se videoklipp og diskutere problemstillingene underveis, i grupper og i plenum. Deretter fikk vi dessuten muligheten til å bli med neste års kull på tur også for denne samlingen. Det ble ikke mulig for mitt vedkommende, men jeg syns NiH har strukket seg langt for at vi studentene skulle få det vi hadde forventet og betalt for. Dette er uansett en sånn type tur som jeg kunne gjennomført på egen hånd, så det er ikke noe større tap for min del, utover at det hadde vært veldig gøy å dratt på tur med den samme gjengen! Jeg syns det har vært en utrolig fin gjeng å henge med, og håper jeg kan få dratt på tur med flere av dem igjen senere! Takk for studieåret!


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *