Da har jeg endelig kjøpt meg vadestøvler!

Guideline Hatch vadestøvler

Guideline Hatch vadestøvler

Jeg tok en tur i sportsbutikken og endte opp med et par Guideline Hatch støvler, som jeg tenker å bruke med de tre år gamle GL Inwater vaderne mine. Billig-varer begge deler, men vaderne har gjort jobben til mitt bruk så langt. Jeg har brukt diverse fottøy utenpå, alt fra padlesko i neopren til gamle joggesko, men jeg føler at jeg trenger noe mer stabilt. Jeg tenkte egentlig å gå for GL Crosswater Boots II da disse tilsynelatende er på vei ut av markedet og for tiden koster så lite som 599 kr på XXL. Det ble derimot Hatch-støvlene til et par hundrelapper mer. Disse er lettere og enklere å snøre enn Crosswater.

Guideline Explorer fiskevest

Også ble det fiskevest på meg! Jeg har savnet muligheten til å ha med meg alt utstyr jeg trenger under fisket, uten å måtte være avhengig av sekk eller en jakke med masse lommer. Jeg fisker ikke så mye at jeg syns jeg kan bruke tusenvis av kroner på en fiskejakke, når jeg i tillegg fisker mest om sommeren og vil ha muligheten til å justere mengden klær jeg har på. En vest kan slenges utenpå enten jeg går i t-skjorta eller med en jakke på.