Siggerud-Ytre Enebakk på skøyter!


Se bilder fra skøyteturen vår!

Forresten: dette er en artikkel fra 2017! For info om den oppmåkte løypa på Langen fra 2021, se Facebook-gruppa «Langen-Våg-naturisbane»! Kjempeapplaus til dugnadsgjengen som har fått tusenvis ut på isen disse vintrene!

Skøytesesongen denne vinteren har vært unormalt lang! Folk har kost seg på skøyter i Øst- og Nordmarka hele vinteren, siden isen la seg rundt juletider!

Frank og jeg har vært ute og lufta skøytene litt et par turer, men ville gjerne få til en skikkelig tur og legge tilbake litt større avstander. Vi bestemte oss for å gå Langen og Våg fra Siggerud og hjem til meg i Ytre Enebakk. Vi fikk med oss John-Tore også!

Vi startet på Siggerud ca kl 10 og stoppa på Gjersenga kl 11 for å grille pølser og drikke kaffe! En time senere gikk vi videre til sørenden av Langen og gikk til fots over vollen direkte til Våg. Vi hoppa over Høltjern som ligger mellom Langen og Våg, fordi det er isfritt i inn- og utosene og det ville blitt veldig mye skoskift for et lite stykke is. Vi tok heller en god runde i Våg.

Kjempedeilig tur, kunne fint gått en enda lenger rute. Da vet vi det til neste gang!


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *