Padling før påske


Dette er det tidligste jeg har starta padlesesongen.

Jeg hadde et ønske om å få padla en del i vinter. Nå har jeg jo tørrdrakt og alt jeg trenger! Men så blir det liksom ikke sånn når det skjer så mye annet, så første padleturen i år ble først nå på søndag.

Vi er i begynnelsen av april, og jeg fant litt ledig tid til å dra ut kajakken. Det begynner å bli lenge siden romjulspadlinga med Drøbak Kajakklubb. Jeg la ut en melding på DKKs forum og fikk vite at det stort sett er folk ute nesten hver søndag, selv utenfor sesongen. Så jeg stilte opp ved klubbens stativer i Vindfangerbukta og møtte fire andre ivrige og trivelige typer. Det var meldt yr og litt vind på oppmot 6 m/s, men regnet uteble og vinden var knapt merkbar!

Turen gikk rundt Håøya. Flere av de som padler mye i klubben begynner visst å bli litt lei den faste runden, men likevel fant vi en avkrok som folk ikke hadde stoppa i før! Det var behagelige 10 grader i lufta da vi stoppa for lunsj. Turen rundt Håøya er ca to mil og vi brukte omtrent fem timer på hele turen. Jeg gleder meg til flere turer med denne hyggelige gjengen!


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *