Ørret og øl – Danmark 2016


Endelig fant vi en anledning til å dra på guttetur! Faren til Eivind har hytte i Danmark så det ble målet for vårens eventyr; Sjøfiske i Danmark!

Eivind tok turen fra Haugesund til Oslo og vi kjørte sammen til Grenå der hytta ligger. Vi brukte den første dagen til reise og å installere oss i hytta, shoppe øl og lage mat. Deretter ble det fire hele dager i sjøen før hjemreise.

Vi fikk en pangstart på uka med en rugg på 3,3 kg allerede første dagen. Den var det jeg som var så heldig å få! Enormt fornøyd med den! Senere i uka fikk også Eivind en på 2,8, så vi har fått ny pers begge to! Erlend ble dessverre snytt for noen rekord denne gangen, men fikk til gjengjeld en god del flere fisk enn resten av oss tilsammen! Som alltid!

Det er sjelden avslappende å dra på slike turer. Selv om øl-inntaket var moderat, føltes kroppen likevel ganske mørbanka i ettertid. Det tar på å være ute fra morgen til kveld, legge kilometer med strand bak seg og balansere i bølgeskvulp mens man står og kaster. Likevel er det veldig godt for både kropp og sjel å komme seg bort litt, henge med gutta og bare være! Godt rusta til å møte hverdagen nå, med nylada batterier og fine minner å ta med seg videre.

,

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *