NiH FLD Samling 6 – Finse II


Denne turen ble avlyst pga Covid-19.

Så kom altså pandemien til Norge. Jeg visste allerede at jeg ikke skulle være med på denne turen, da vi hadde termin samtidig som turen skulle gjennomføres. Jeg fulgte likevel med på dialogen mellom skolen og medstudentene mine, og turen ble forsøkt avviklet helt til det siste. De fleste var allerede pakket og klare for avreise, da det ble endelig bestemt at turen måtte utsettes og etter hvert avlyses. Det ble i ettertid avtalt at vi skulle få godkjent studieåret selv uten denne turen, og at vi skulle få bli med neste års kull som gjester. Det syns jeg var en fin løsning fra NiH sin side. Pandemien dro seg ut i tid, og ble utsatt ennå et år, men ble gjennomført i februar 2022. Jeg hadde dessverre ikke mulighet til å bli med, men har skjønt at det ble en bra tur!

Målet med ferden var overnatting i fjellet vinterstid, med overnatting i telt og flatmarksgrop. Se video fra Trond Augestad på YouTube for å få et inntrykk av erfaringene som har blitt høstet på disse turene gjennom årene.


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *