Kristian 30 år!


Så har jeg blitt 30 år! Her er noen bilder fra festen!

Jeg kom til Hobøl, rett fra fisketur, på fredagen. Coco og Fredrik kom samme kvelden så vi var nesten hele familien samlet til grillmiddag. Vi manglet bare Eivor, hun skulle komme rett til festen på lørdag. Vi brukte fredagskvelden og lørdagen på de siste forberedelsene, før alle gjestene kom lørdag kveld.

Det var utrolig koselig å samle så mange fine folk på en gang! Jeg setter virkelig pris på å ha så mange bra venner! God mat, hjemmebrygget øl, og mange fine gaver! Bunaden jeg har ønsket meg er mer eller mindre i boks!

Vi ble dessuten en god gjeng til frokost ute i sola på søndagen også! Hyggelig at så mange ville overnatte!


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *