1. mai-helga


Inneklemte dager er topp!

1. mai falt på en torsdag i år, så jeg tok meg fri på fredagen og fikk en lang og deilig helg! Fra onsdag til torsdag dro Alex og jeg ut på padletur! Det er den første overnattingsturen jeg har hatt med kajakk, og det frister til gjentakelse! Det ble litt fortere mørkt enn vi hadde beregnet, men vi fant en fin camp på Bergholmen like sør for Håøya midt i Drøbaksundet. Det blåste friskt, men sola skinte og vi kunne nyte en stille og rolig frokost i le i solveggen torsdag morgen.

Fredagen tilbrakte jeg hjemme med kjæresten og lørdag var det duket for ny tur! Fisketur til Fjella i Østfold denne gangen, sammen med Erlend og Vebjørn. Erlend og jeg overnatta til søndagen. Jeg hadde med teltet til en kollega. Jeg skulle teste dette teltet for å se om det er noe sånt jeg vil ha med meg på Finnmarksturen senere i sommer. Jeg kom til at jeg trenger større bagasjeplass enn det Helsport Ringstind kan tilby. Fisket var så som så denne helgen. Litt mye sol og vind. Jeg fikk likevel fisk, men det er kanskje den styggeste 500g ørreten som finnes i Østfold!

Turen ellers var helt topp!

Bra helg!


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *